Sztárok

Már senkinek sem kellenek a Voice sztárjai

Túl magas gázsit kell kérniük a tehetségkutató énekeseinek, ám emiatt alig hívják őket fellépni. Nádor Dávidék most lázadoznak a menedzsmentjük ellen – állítja a Blikk.

Már senkinek sem kellenek a Voice sztárjaiHiába van szerződésük, sokuknak nincs fellépése, mivel kényszerből magas gázsit kell kérniük. Mint Nádor Dávid elmondta, a Voice előtt 40-50 ezer forintért lépett fel, ám most arra kötelezték, hogy minimum a háromszorosa legyen a gázsija, ám emiatt sehova se hívják, a show óta nem is volt fellépése. A 28 éves énekes a Blikknek elmondta: úgy érzi, hogy becsapták az ígéretekkel. Weisz Viktor – aki több mint tíz éve énekel – ugyancsak kiakadt a menedzsmentirodára, ezért inkább saját magának szervezi a fellépéseket. A Szécsi ikrek anyukája szintén csalódott, s aggódik a 16 éves lányai karrierje miatt. Állítja: Böbét és Sacit nagy ívű tervekkel kecsegtették, ám most mégis a háttérbe szorultak.

A Blikknek Koltay Tamás a Tv2 szóvivője reagált az énekesek vádjaira. “A Voice formátuma kiköti, hogy a műsor után az énekesek menedzselése nem a csatornához tartozik. A TV2 azonban nem engedte el az énekesek kezét, hiszen a saját felületein gyakorta számolt be róluk a műsor után is.”.
Megszólalt a menedzsmentiroda képviselője,
Dombóváry Kristóf is. “A Paprika Latino kapcsolatot tart az előadókkal és az Universallal, hogy őket minél kedvezőbb és színvonalasabb lehetőségekhez juttathassa.” És természetesen reagált az állításokra, Sugár Kinga, az Universal Kiadó PR-menedzsere: “Pál Dénes lemeze már megjelent, és mások esetében is hallottunk demofelvételeket. Bízunk benne, hogy a többi voice-os előadó dalait is hallhatja majd a közönség. Kiadónk ajtaja nyitva áll a művészek előtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top