Sztárok

Heteken belül szül Ördög Nóra

Már csak a babájára koncentrál a műsorvezető, aki teljesen kivirult a terhessége alatt. Az RTL-es kismama – aki már visszaszámol a nagy napig – relaxációval tartja fenn testi-lelki egyensúlyát.

Utoljára mutatta meg gömbölyödő pocakját Ördög Nóra, aki a Magyar Rákellenes Liga rendezvényén vett részt csütörtökön. Elmondása szerint visszavonul, mert heteken belül szülni fog. „Most eltűnök egy kicsit, hiszen már tényleg csak egy dolog körül forognak a gondolataim” – mondta az első gyermekét váró műsorvezető, aki rendszeres relaxációs gyakorlatokkal tartja fenn testi-lelki egyensúlyát. Mint a Blikk Ördög Nóra egyik ismerősétől megtudta, a műsorvezető – aki a főváros egyik luxusmagánklinikáján hozza világra gyermekét – most van éppen terhességének abban a szakaszában, amelytől a legjobban tartott. Az utolsó hetekben ugyanis nagyon ragadnak a pluszkilók a kismamákra. „A hátralévő heteket ő már csak elefántkorszaknak nevezi. Aggódik, hogy a szülés előtt és után teljesen megváltozik majd a teste, de ez természetes, hiszen minden leendő anyukát aggaszt ez a kérdés” – mondta az ismerőse.

Heteken belül szül Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top