Sztárok

Nagybátyja mesélt Katalin hercegné korábbi életéről

Nagybátyja szerint Katalin hercegné fiús és visszahúzódó kislány volt, mostanra viszont egészen kivirágzott, és bácsikája nagyon büszke rá.

„Kate fiús kislány volt, mégis én vettem neki az első Gucci táskát, amikor kamaszodni kezdett” – meséli Katalin hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith, aki szerint Katalin sokáig félénk volt és visszahúzódó. Gary vidám esteként emlékszik vissza arra a vacsorára, amikor először találkozott személyesen Vilmos herceggel. „Akkor ő már szinte családtagnak számított. A herceg nagyon udvarias volt és barátságos, látszott, mennyire odafigyel Kate-re” – mondja a nagybácsi, aki szerint az este során sokat viccelődtek, oldott volt a hangulat, ahogyan később az esküvőn is. Azon az esküvőn, amikor úgy látta unokahúgát mosolyogni, mint előtte még soha. A hercegné napokban tett nyilatkozatának, miszerint a szülés utáni heteket családi körben szeretné eltölteni, kifejezetten örül Goldsmith, hiszen családjuk nagyon összetartó. „Kate anyukája csodálatos édesanya, minden bizonnyal nagymamának is csodálatos lesz – mondja. – A család nagyon fontos Kate-nek, rendkívül közel áll édesanyjához és nővéréhez.” Goldsmith elmondta azt is, hogy szerinte Katalin kivirágzott a reflektorfényben, és rendkívül büszke arra, milyen jól viseli a terhességet még akkor is, ha adódtak közben nehézségei.

Nagybátyja szerint Katalin hercegné fiús kislány volt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top