Sztárok

Összejött táncpartnerével Tóth Gabi

Az énekesnő és Markó Robi között már hónapok óta izzott a levegő. Gesztusaik már a Szombat esti lázban is arról árulkodtak, több van köztük puszta barátságnál. Most azonban bevallották, egymásba szerettek.

Nemcsak a táncparketten talált egymásra Tóth Gabi és Markó Robi, hanem a való életben is. Apró mozdulatokból, gyengéd érintésekből, egy elcsípett mosolyból már a Szombat esti láz forgatásai alatt is sejteni lehetett, hogy többet éreznek egymás iránt, de a 25 éves énekesnő – aki éppen a műsor előtt szakított korábbi kedvesével, Rasztovits Dávid focistával – görcsösen próbálta tagadni érzelmeit. Úgy tűnik azonban, hogy nem tudják tovább titkolni érzelmeiket, a két fiatal ugyanis bevallotta: megtalálták egymás mellett a boldogságot, és szerelem van kialakulóban kettejük között – írja a Blikk. Kérdés, hogyan bírja majd a távolságot a bimbózó kapcsolatuk. A nyár ugyanis mindkettőjük életében kemény munkával fog telni: míg Gabi az ősztől induló X-Faktor castingjaival lesz elfoglalva, hiszen ő lett a tehetségkutató egyik mentora, addig a 29 éves Robit Olaszországba szólítja a tánc, partnerével ugyanis már évek óta jár ki oktatni.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top