Sztárok

Ördög Nóra tartott a kismamáktól

Nagy izgalommal ment el első kismamatornájára Ördög Nóra, ahol végül nagyon kellemesen csalódott. Társai azonnal befogadták.

Híres emberként nehezebb dolga van a hétköznapi életben – legalábbis így vélekedik Ördög Nóra, aki blogjában vallott arról, hogy korábbi tapasztalatai miatt aggodalommal telve érkezett meg első kismama-tornaórájára. „Amikor annak idején elkezdtem kismamatornára járni, volt bennem némi félsz, hogy hogyan fogadnak majd pocakos társaim. Nem véletlenül tartottam ettől a dologtól, volt korábban rossz tapasztalatom még a hagyományos aerobikcsoportokkal: három hétig csak méregetik az embert a többiek, hogy mit tud, mennyit bír, mennyire izzad meg óra végére. A kismamaközösség sokkal befogadóbb, empatikusabb. Összeköti őket a közös édes „teher”, rögtön van beszédtéma: ki hányadik hétben jár, hogy érzi magát, mik a tapasztalatai. Egyszóval azonnal otthon éreztem magam.” – írta a műsorvezető, aki már csak hetek kérdése, és világra hozza első gyermekét.

forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top