Sztárok

Gyermeket vár Beyoncé

Második gyermekével várandós Beyoncé. Legalábbis ezt állítják azok a bennfentesek, akikkel az énekesnő együtt szórakozott egy New York-i gálán.

Egy hete tartották meg a Metropolitan Múzeum Divatintézete és az amerikai Vogue magazin közös divatgáláját, a MET-gálát, amire a jól értesültek szerint Beyoncé nem véletlenül érkezett egy trükkös ruhában. A deréknál övvel díszített ruhaköltemény ugyanis eltakarta az énekesnő gömbölyödő pocakját, amire azért volt szükség, mert egyelőre nem szeretné világgá kürtölni, hogy ismét állapotos – állítja több forrásra hivatkozva a New York Post. Az énekesnő és férje, Jay-Z egyelőre nem reagáltak a hírre, de a felröppent pletykát erősíti, hogy Beyoncé nemrégiben úgy nyilatkozott, hamarosan kistestvért szeretnének egyéves lányuknak, Blue Ivynak. „Szeretnék még gyereket. A kislányomnak szüksége van társaságra. Én is nagyon szerettem a nagy testvér szerepét. A kicsi pedig jön, ha jönnie kell” – válaszolt sejtelmesen korábban a magánéletére vonatkozó kérdésre az énekesnő.

Nézzen képeket Beyoncé első gyermekéről, itt!

Gyermeket vár Beyonce

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top