Sztárok

Lilu rajong Istenes Bencéért

Lilu rajong Istenes Bencéért, legalábbis a fiatal műsorvezetőnek ez a véleménye kolléganője érzéseiről.

Lilu és Istenes Bence, az X-Faktor két műsorvezetője próbára tette tudását egy tesztírás során. Kérdésekre kellett válaszolniuk, melyekből kiderült, melyikük ismeri jobban a másikat.
A válaszokból Lilu megtudta, hogy Bence szívesen bulizik szinte minden zenére, kivéve azért a durvább végleteket, illetve hogy Csobot Adél párja igencsak gyakran puskázott iskolaévei alatt. Bence pedig megtudta, hogy Lilu 13 évesen csókolózott először, és összesen három komoly kapcsolata volt.

A teszt végeztével értékelték az eredményeket, melyek szerint Lilu egy ponttal győzött, vagyis ő bizonyult nagyobb szakértőnek abban, melyikük mennyire ismeri partnerét. „Látszik, hogy ki rajong jobban a másikért” – summázta vidáman a pontszámokat Bence, aki az utolsó kérdésre adott válaszában azért több kellemes bókkal is elhalmozta Lilut. Arra ugyanis, hogy mit kedvel legjobban műsorvezető társában, azt felelte, hogy a lányt lazának, fiatalosnak, vidámnak és gyönyörűnek tartja.

Lilu rajong Istenes Bencéért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top