Sztárok

Kilakoltatják Debreczeni Zitát

Már kedden elkezdte összepakolni a pincéjében található tárgyakat Debreczeni Zita, akinek szerda estére már az otthonát is el kell hagynia az árvíz miatt. Schobert Norbiék üzletét is fenyegeti az ár.
Árvíz – Így segíthetsz önkéntesként!

„Akkor pakoljunk… Estig el kell hagyni a lakásokat és az áramot is kikapcsolják…” – tette közzé közösségi oldalán Debreczeni Zita, aki már tegnap délután dobozokba pakolta értékeit, miután erre a lakópark üzemeltetője felszólította a lakókat. Azonban nem ő az egyetlen, akinek értékeit veszélyezteti az árvíz.

Hírességek otthonát is veszélyezteti az árvíz

 Víz alatt Európa – az árvíz képekben

A Schobert család is saját bőrén érzi, mekkora károkat okozhat a természet. Szentendrei üzletüket teljesen ki kellett üríteni. Tanulva a márciusi hóvihar okozta fennakadásból, az idei rekordárvízre már idejében megkezdte a felkészülést az egész ország. Az önkéntes csoportok naponta toborozzák a segíteni vágyókat a közösségi oldalakon, és a hírességek is bőszen csatlakoznak.

Hírességek otthonát is veszélyezteti az árvíz

Bár Szabó Zsófi otthona biztonságban van, közösségi oldalán kéri rajongóit, hogy segítsenek. „Tegnap egész nap azon gondolkodtam, hogy tudnék én is segíteni a kialakult árvízhelyzet miatt és Titeket is buzdítani! Sokan csak megosztjuk a képeket, a segélyhívó számokat, de nem teszünk semmit! Gyertek ki velem a Margitszigetre 14:00-tól. Segítek tömni és pakolni a zsákokat! Vegyetek fel gumicsizmát és olyan ruhát, amit nem sajnáltok! OTT TALÁLKOZUNK! Ölellek Titeket” – tette közzé a felhívást a színésznő.

Az árvíz miatt azoknak is érdemes óvatosnak lenniük, akiket közvetlenül nem érint vagy veszélyeztet a vízár, ám munkába menet, esetleg lakóhelyükhöz közel szembesülnek az utakat, aluljárókat, síneket elborító víztengerrel. Mit tegyél, ha ilyen szituációba kerülsz? Részletek, itt!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top