Sztárok

Színjátékot játszanak Hujberék? – fotó

Bár a házasságuk válságáról cikkeznek a lapok, Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia kéz a kézben érkezett a tegnap esi Viva Comet-díjátadóra.

Mindenkinek azonnal kikerekedett a szeme, amint meglátták, hogy a Hujber házaspár a legnagyobb egyetértésben jelent meg a zenecsatorna vörös szőnyeges díjátadóján. Ember legyen a talpán, aki ezek után érti, mi zajlik a két ember között, akik már korábban is nyíltan vállalták, hogy külön ágyban térnek nyugovóra. Tegnap ugyanis egy önbecsülésében sértett, megbántott nő szavait olvashattuk az egyik magazinban. Cynthia őszintén vallott házassági válságukról, arról, hogy besokallt a nyitott házasság okozta megaláztatásoktól. Amin azok után, ahogy a Valami Amerika sztárja nyilatkozott az Aktív kamerái előtt, nem is lehet csodálkozni.

 Színjátékot játszanak Hujberék? - fotó

„Amikor az emberek fogadalmakat tesznek egymásnak, nevezzük akár házasságnak, egyszerűen nem működik, nem lehet így élni. Én hűséges vagyok ahhoz a szerelemhez, amit Cynthia iránt érzek, illetve ahogyan mi együtt vagyunk. Az például abszolút a hűség. Amikor megcsalásról van szó, azzal én egyáltalán nem tudok mit kezdeni, mert benne van a szóban, hogy csalás. Kikérem magamnak! Semmilyen csalás nincs benne. A lehető legőszintébb, felvállalt dolog. Szerintem” – vallott a házasságról alkotott elképzeléséről Hujber. A monogám feleség hiába próbálta tíz éven keresztül megváltoztatni férjét, és eközben megbarátkozni a nyitott házasság gondolatával is, nem tudott megalkudni. Mindezek tudatában még nagyobb volt a döbbenet, amikor tegnap este ölelkezve pózoltak a fotósok kamerái előtt, bár nyilatkozni nem akartak egy újságírónak sem.

 Színjátékot játszanak Hujberék? - fotó

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top