Sztárok

Fiatal barátnője mosta tisztára a világhírű divatguru fenekét – fotók

Hiába a világhír, ha az ember nem tudja méltósággal viselni a korát. Roberto Cavallit fiatal barátnője mosdatta meg a nagyérdemű előtt, amit a fotósok meg is örökítettek.

Nemrég még leopárdmintás fürdőnadrágjával keltett óriási feltűnést Roberto Cavalli világhírű divattervező, aki ezúttal még sokkolóbb jelenetekkel lepte meg a világsajtót. A 72 éves divatgurut, akit néhány hete azért állítottak pellengérre, mert csontsovány nőként ábrázolta Beyoncét, ugyanis évtizedekkel fiatalabb barátnője mosdatta meg luxusyachtján.

Fiatal barátnője mosta tisztára a világhírű divatguru fenekét- fotók

Ezzel még nem is lenne semmi baj, de a húszas éveiben járó barna szépség részletekbe menő, igencsak alapos munkát végzett. Lina, azok után, hogy akárcsak egy magatehetetlen embert, tetőtől talpig lefürdette olasz aggastyán szerelmét, a nemi szervét, sőt még löttyedt hátsóját is alaposan kimosta. Tette mindezt olyan természetességgel, mintha ez lenne a világ legnormálisabb dolga. És hogy tetézzük a dolgot, a fiatal lány ezek után még német juhász kutyájukat is megfürdette. Reméljük, őt azért nem ilyen alapossággal.

Fiatal barátnője mosta tisztára a világhírű divatguru fenekét- fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top