Sztárok

A világ leghülyébb nevét adták gyereküknek Kim Kardashianék

Öt nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét Kim Kardashian, és bár tegnap még arról írtak a külföldi lapok, hogy a kislány apai nagyanyja után a Kaidence Donda nevet viseli, mára kiderült, mégsem járt ilyen jól.

A világ leghülyébb nevét adták gyereküknek Kim KardashianékAzok után, hogy éppen hogy megszülte lányát, máris fogyókúrába kezdene Kim Kardashian, már meg sem lepődtünk, amikor ma reggel megnyitva a külföldi online bulvármagazinokat azt olvastuk, hogy Kim Kardashian és Kanye West mégsem a szépen csengő Kaidence Donda nevet adták idő előtt világra jött lányuknak. Az újdonsült szülők már a terhesség alatt azt nyilatkozták, hogy vicces nevet szeretnének választani csemetéjüknek. Végül így is tettek, bár szerintünk a kicsi annyira nem fog nevetni, amikor majd ráébred, szüleit mennyire rossz humorral áldotta meg az ég. A kicsi ugyanis a North nevet kapta, így lett az énekes és a valóságshow-sztár közös lánya North West, azaz Észak Nyugat. A nevet egyébként hónapokkal ezelőtt az egyik rajongó vette fel, ám ő csak viccnek szánta. Kardashianék azonban nem viccelnek.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top