Sztárok

Súlyos balesetet szenvedett az RTL bombázója – fotó

Néhány hónappal ezelőtt szenvedett motorbalesetet Thaiföldön a sorozat dalos pacsirtája, aki a rossz élmény miatt soha többet nem akar visszatérni a szigetre.

A fikciós sorozat „Kristóf-függő” szereplője számára igazi rémálommá vált a thaiföldi nyaralás. A Zsófit alakító Kovács Bettina Dóra, aki a valóságban a Gábor karakterét megformáló Király Péternek a menyasszonya, motorbalesetet szenvedett a kiruccanás alatt, amiről most néhány képet is megosztott közösségi oldalán.

Lelkileg még nincs túl motorbalesetén Éjjel-Nappal Budapest Zsófi

A modellként dolgozó lánynak akkora traumát okozott a borulás, hogy lelkileg még mindig nincs túl a baleseten.  „Thaiföld: utállak!” – ezzel a mondattal osztotta meg a fotót, ami azután készült, hogy a kórházban ellátták sérüléseit. Szerencsére Zsófinak nem esett komolyabb baja, a sebei is szépen begyógyultak, és azóta talán a nagy motoros hírében álló Joe is megtanította neki, hogyan kell betörni a kétkerekű paripát.

Lelkileg még nincs túl motorbalesetén Éjjel-Nappal Budapest Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top