Sztárok

Így kapcsolódnak ki az Éjjel-nappal Budapest szereplői – fotó

Az Éjjel-nappal Budapest háza táján minden a feje tetejére állt. Nem csoda, ha a szereplők a természetbe menekülnek, ha egy kis nyugalomra vágynak. Megmutatjuk, hogyan hagyja hátra a hétköznapi problémákat Zsófi, Joe és Anikó.

Zsófi bringára pattan
Ha kikapcsolódásra vágyik, az Éjjel-nappal Budapest dalos pacsirtája biciklire pattan. A korábban modellként dolgozó lány tekerés közben tudja igazán kiszellőztetni a fejét. A következő hetekben egész biztosan sok időt tölt majd kétkerekűjén, hiszen bőven lesz mit átgondolnia. Zsófi ugyanis több hónapnyi kemény munkát rombolt le egy pillanat alatt azzal, hogy újra lefeküdt Kristóffal. Ezzel a húzásával azonban a valóságban boldog párkapcsolatban élő lány nemcsak Balázsnak, de saját magának is újra összetöri majd a szívét.

Így kapcsolódnak ki az Éjjel-Nappal Budapest szereplői - fotó


Joe a szabadság szerelmese

Joe már gyerekkorában is szeretett sportolni, és ez a szenvedélye felnőttként is megmaradt. Első ránézésre megmondható, hogy a börtönt is megjárt férfi nem a balett szerelmese. Joe, ha gondolkodni szeretne, vagy bokszkesztyűt húz, vagy felpattan a motorjára és órákon keresztül csak rója az utakat. Most pedig bőven van mit átgondolnia, hiszen amellett, hogy Dia elhagyta Regináért, hogy Marci lefeküdt a lányával, és az eddigi élete romokban hever, régi motoros barátai is feltűntek a színen, akik nincsenek jó hatással a jó útra tért szereplőre.

Így kapcsolódnak ki az Éjjel-Nappal Budapest szereplői - fotó


A lovak között tudja igazán elengedni magát

Gyerekkora óta imádja a lovakat Anikó, ám egy súlyos lovasbaleset után felhagyott a lovaglással. Nemrégiben Diával együtt segítettek világra egy kiscsikót, aminek hatására Marci egykori barátnője hét év kihagyás után újra a nyeregbe pattant. Akárcsak a többieknek, Anikónak is jót tesz a kikapcsolódás, hiszen hosszú idő után most kezd csak újra sínre kerülni az élete. Barátai kiutálták, miután lefeküdt Kristóffal, elvesztette a munkáját, és úgy érezte, kicsúszott lába alól a talaj. Anikó élete azonban szép lassan rendeződni látszik, amiben nagy szerepe van annak, hogy ha ideje engedi, legnagyobb szenvedélyének, a lovaglásnak hódol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top