Sztárok

Lenge topban, melltartó nélkül flangál Angelina Jolie – fotó

Egy boldog, önbizalommal teli nő látszatát keltve sétálgatott Hawaii egyik erdejében Angelina Jolie, aki egy könnyű kis topban mutatta meg új kebleit.

Korábban is a fotósok kedvence volt Angelina Jolie, de amióta két hónappal ezelőtt bejelentette, hogy dupla masztektómián esett át, a lesifotósok árgus szemekkel figyelik minden lépését. Brad Pitt kedvesét most Hawaiin kapták lencsevégre, ahova két idősebb gyermekével utazott, hogy kiválassza a forgatási helyszíneket legújabb filmjéhez, amelyben ismét rendezőként mutatkozik be.

Lenge topban, melltartó nélkül kapták lencsevégre Angelina Joliet - fotó

Jolie, aki édesanyja után szeretett nagynénjét is mellrák miatt veszítette el, egy lenge fekete topot viselt melltartó nélkül, miközben feltérképezte Oahu szigetének erdejét. A színésznőn már nyoma sincs a sorsfordító műtétnek, és látszólag nemcsak a testi, de a lelki sebek is behegedtek. A hatgyermekes anyuka, aki a beavatkozás után a Z világháború londoni premierjén mutatkozott először a nyilvánosság előtt, jókedvűen járta be a stábtagokkal a környéket. Hamarosan egyébként Brad Pitt és otthon maradt négy gyermekük is követi őket a napfényes szigetre, ahol nyolc hetet töltenek majd el.

Lenge topban, melltartó nélkül kapták lencsevégre Angelina Joliet - fotó

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top