Sztárok

Luxus vár az Attractionra

Valóságos luxussal kényezteti a kazah köztársasági elnök az Attractiont, aki vendégül látja majd Szűcs Zoltánékat. A magyar árnyékszínház lesz ugyanis a fő produkció az államfő unokájának esküvőjén.

A Britain’s Got Talentet megnyerő magyar tánccsoportot már korábban meghívták Kazahsztánba, amelynek államfője, Nurszultan Abisuli Nazarbajev látja majd vendégül Szűcs Zoltánékat. Az elnök unokája esküvőre készül, az augusztusi lakodalomban pedig az Attraction – amely álomszerződést kapott – lesz a fő produkció. Bár hivatalosan nem hozták nyilvánosságra, mennyit fizetnek a kazahok az egyedülálló show-ért, a Blikk úgy tudja, több tízmillió forintot is kaphatnak a magyarok, akiknek királyi fogadtatásban lesz részük. A csapat – amelyet hiába várt műsorába Hajdú Péter – összes költségét – beleértve az utazást, az étkezést és a szállást is – az elnöki család állja.

Luxus szállodában adott fogadást az Attraction. Nézzétek meg a galériát!

Luxus vár az Attractionra

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top