Sztárok

Szívszaggató: Ez volt a 31 évesen elhunyt színész utolsó üzenete

Előkerült a szombaton elhunyt 31 éves sorozatsztár, Cory Monteith utolsó videóüzenete. Neki nem sikerült leküzdenie a démonait, nézzétek meg, mit üzent a fiataloknak a drogproblémákkal küzdő színész.

Előkerült Cory Monteith utolsó üzenete. A Glee szombaton elhunyt főszereplője a videóban azt tanácsolja a rajongóinak, hogy próbálják meg kerülni a bajt, és ne lógjanak a suliból. A rövid felvétel július 6-án készült, amikor a színész hazaérkezett Kanadába, majd néhány nappal később hotelszobájában holtan találták. Halálát a vizsgálatok szerint herointúladagolás okozta. Az amerikai sajtó szerint Cory kettős életet élt. Józan, keményen dolgozó színész volt Los Angelesben, de amikor Kanadába ment, visszatért régi, partizós életéhez. Ismerősei állítják, hogy április óta – amióta kijött a rehabról – egyáltalán nem használt drogokat, amikor azonban visszautazott Kanadába, ugyanazt az adagot kezdte el használni, amit az elvonó előtt. Ezt azonban a szervezete már nem bírta, és feladta a harcot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top