Sztárok

Egy hónap után máris szakított az álompár

Nem tartott sokáig a szerelem Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté között. Az X-Faktor felfedezettje kijelentette, már nincs közöttük semmi.

Szakított Muri Enikő Kerényi Miklós Mátéval; az énekesnő és az operettsztár között a szerelem alig egy hónapig tartott – írja a Blikk. A két színész-énekes a Ghost című darab próbáin került közelebb egymáshoz; s egy hónapig sülve-főve együtt voltak. Kerényi sokszor aludt ott Enikőnél a belvárosi lakásban, többször látták őket együtt szórakozóhelyeken is, azonban nyilvánosan sosem vállalták a románcot.  Ám az x-faktoros már az operettsztár nélkül utazik nyaralni Barcelonába: augusztus elején a barátnőjével vág neki Spanyolországnak. A bulvárlapnak arra a kérdésére, hogy vajon miért nem Mátéval együtt megy nyaralni, az énekesnő a következőket válaszolta: „Mátéval köztünk nincs semmi, ha együtt lennénk, akkor vele mennék Barcelonába is.” Kerényi nem reagált a hírre.

Egy hónap után máris szakított az álompár

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top