Sztárok

Balassagyarmati énekesért rajong Stone

Szinte filmbe illő, ahogyan az X-Faktor legutóbbi szériájának énekese új barátra lelt a világháló segítségével. Stone a legnagyobb videómegosztó és közösségi oldalon találta meg a balassagyarmati előadót, aki egyben új slágerének szövegírója is lett.

Nemrég a Facebookon tette közzé Stone, hogy nagy kedvence lett egy nógrádi zenész, Nemesvári Norbert, akinek rátalált a videoklipjeire. „Norbi esete a tipikus példa arra, hogy soha nem késő elkezdeni valamit. Nem számít az életkor, a körülmények, csak a szív, a lélek és a hit. Ez a balassagyarmati pasas önerejéből, mindenféle médiahátszél nélkül ér el sikereket. Több mint húsz éve folyamatosan zenél rendezvényeken, mégis csak most kezdett el saját dalokat és klipeket gyártani. Reklám nélkül is több ezren nézték meg a klipjeit. Felvettem vele interneten a kapcsolatot, és ma már ott tartunk, hogy az új, nyári slágerem szövegét is ő írta.”

Nemesvári Norbert első slágerének klipjét a Szombat esti láz egyik versenytáncosa, Mészáros Máté – az utolsó szériában Dundika partnere – koreografálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top