Sztárok

Őt szereti Katie Holmes

Katie Holmes kollégája szakított kedvesével, így szabad az út, hogy végre kiteljesedjen szerelmük.

Tom Cruise egykori felesége belehabarodott filmbeli partnerébe. Holmes néhány hete kezdte forgatni a Mania Days című mozit, amelyben Luke Kirby alakítja a partnerét. A színészekről már forgatások kezdetekor felröppent a pletyka, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, azonban akkor még mindketten cáfolták a híreket.

Katie Holmes újra szerelmes

Kirby ráadásul tartós párkapcsolatban élt kosztümtervező kedvesével, akivel azonban néhány napja végleg szétváltak útjaik. Holmesnak a válása óta nem volt senkije, bár felröppent a hír, hogy újra találkozgat egykori kedvesével, Joshua Jacksonnal. A színésznő mostanra készen áll egy újabb kapcsolatra, és nem kizárt, hogy Kirby mellett találhat újra boldogságra. „Luke egyelőre nincs túl a szakításon, azonban nagyon jól érzi magát Katie-vel, aki pedig próbál barátságos lenni vele, akárcsak mindenkivel. Azonban úgy látjuk, hogy minél több időt töltenek együtt, Katie annál inkább belehabarodik Luke-ba” – árulta el a Grazia magazinnak a stáb egyik tagja, és a nyilvánosságra került képek is erről árulkodnak.

Katie Holmes újra szerelmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top