Sztárok

Kim Kardashian még a saját gyerekét sem cipeli – fotó

Hosszú várakozás után végre életjelet adott magáról Kim Kardashian, aki kislányával és Kanye Westtel együtt lépett utcára. A dada is elkísérte őket, mert azért ne gondoljuk, hogy Westék majd maguk cipelik a pár hetes csöppséget.

Elnézve a fotókat, felmerült bennem a gondolat, csoda, hogy Kim Kardashian egyáltalán hajlandó volt kihordani elsőszülött lányát, a kis North Westet. A terhessége alatt stílusérzékét elvesztő Kardashian lány és rapper párja ugyanis végre utcára léptek igencsak furcsa névre keresztelt lányukkal. A világsajtó epedve várta, hogy mikor pillanthatják meg a csöppséget, ám Kardashianék nem eszik olyan forrón a kását. Ők ugyanis Jacko után szabadon, lepellel borítva vitték utcára a kicsit. Míg a legtöbb szülő az első időkben nem is hajlandó kiengedni kezei közül gyermekét, addig a szülés után máris fogyókúrába kezdő valóságshow-sztárnak és párjának ez nem okozott különösebb problémát. Ők ugyanis inkább a dadára bízták a kicsi cipelését, nehogy még a végén megerőltessék dolgos kis kezeiket.

Megnézem
Összes kép (1)
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top