Sztárok

A Vajna-esküvő képekben

Édesapja oldalán vonult az oltár elé Vajna Tímea, aki most nyilvános közösségi oldalán több képet is megosztott követőivel.
A Vajna-esküvő képekben

Öt nappal ezelőtt magyar idő szerint hajnali háromkor kelt egybe Palácsik Tímea és Andy Vajna. Az ifjú ara közösségi oldalán osztott meg fotókat a nagy napról, amiket bárki megtekinthet, mivel a képek nem titkosak. A fotókon hol tündéri koszorúslányai körében, hol pedig édesapja oldalán látható, ahogy széles mosollyal az arcán vonul az oltár felé. Az is jól látszik, hogy Timi végül nem azt a hátán merész kivágású esküvői ruhát választotta, amelyről a lagzi előtt néhány nappal szintén nyilvános Instagram oldalán osztott meg képet. Az ifjú ara, aki jelenleg Las Vegasban pihen, már a híres producer nevét is felvette, így mostantól Vajna Tímeaként találkozhatunk vele, például a filmvásznon. A legfrissebb pletykák szerint ugyanis az egykori modell hamarosan a filmben debütál.

A Vajna-esküvő képekben


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top