Sztárok

Ebben a ruhában mehet férjhez Palácsik Tímea – fotó

Már bőszen készül az esküvőjére Palácsik Tímea, aki lehetséges esküvői ruhájáról is megosztott egy fotót az egyik közösségi oldalon.

Ebben a ruhában mehet férjhez Palácsik Tímea - fotóA hírek szerint vasárnap kel egybe Palácsik Tímea és Andy Vajna Los Angelesben, Antonio Banderas birtokán. A nagy napra már lázasan készül a menyasszony, mind testileg, mind lelkileg igyekszik a legjobb formában hozni magát. A ráhangolódás a jelek szerint tökéletesre sikerült, hisz a nemrég még Dunaharasztin flyboardozó fiatal nő az egyik képmegosztó portálra töltött fel egy fotót, amelyen a hátán teljesen kivágott, hófehér, csipkés esküvői ruhában látható. Telefonon próbáltuk elérni Palácsikot, hogy engedélyt kérjünk tőle a kép közléséhez, és hogy meséljen az előkészületekről, de nem jártunk sikerrel. A képet azonban Timi oldalán megtekinthetik, hisz az mindenki számára nyilvános.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top