Sztárok

Mi lett velük? Megkerestük az X-Faktor egykori szereplőit

Emlékeztek még Domokos Fanni, Demes Tamás vagy Gubik Petra nevére? A szombaton negyedik évaddal jelentkező X-Faktor egykori szereplőit kutattuk fel, hogy megtudjuk, mi lett velük.
Demes Tamás

A második évadban Keresztes Ildikó mentoráltjai között tűnt fel Demes Tamás. A fiatal fiúnak korán búcsúznia kellett a műsortól, ráadásul saját mentora döntött úgy, neki kell távoznia. Tomiban ma már nincs tüske. „Ez volt életem legcsodálatosabb, legkalandosabb és legboldogabb időszaka. Élveztem minden percét, és persze szinte alig fogtam fel, hogy ez mind velem történik – kezdte a fiatal énekes, aki most elsősorban tanulmányaira koncentrál. – Jelenleg a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán utolsó évemet végzem, biológia szakon. Azt gondolom, jobb, ha az ember több lábon áll, és mivel a zenei piac eléggé zsúfolt, nem szabad csak arra támaszkodni. Szerencsémre akadnak fellépéseim, koncertjeim, de inkább többnyire nyáron. Idén minden hétvégém be volt táblázva, télen pedig különböző klubokban, diszkókban lépek fel” – mesélte Tomi, aki a mai napig tartja a kapcsolatot korábbi versenytársaival.


Rocktenors

Szintén a második évadban tűntek fel, az Apollo 23 és az Ikrek zenekar mellett. Ha újrakezdhetnék, újra Geszti Péterhez szeretnének kerülni, bár kedvenc énekesnőjükkel, Tóth Gabival is szívesen kipróbálnák a közös munkát. „Október körül szeretnénk kijönni az új dal videoklipjével. Nagyon bízunk ebben a nótában, annyira, hogy az eurovíziós dalfesztiválra is be szeretnénk nevezni” – nyilatkozták a fiúk a Nők Lapja Cafénak. A mai napig figyelemmel követik a tehetségkutatót, mert kellemes nosztalgiával tölti el őket. „Kíváncsian várjuk az idei műsort, mert szerintünk Alföldi Róbert nagyon érdekes színfolt lesz. Az ő színházi múltja sokban fogja segíteni a mentoráltjait! Kitartást, erőt és kellő alázatot kívánunk a negyedik évad énekeseinek!” – üzent az új évad énekeseinek Zoli, Márió és Márk.

Gubik Petra

A(z) “Emlékszel még, hogy hívták a Like másik két tagját?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Vali és Szulita

Petra a legifjabb „X” a mostani névsorban. 2011-ben egyszer már megpróbálkozott a tehetségkutatóval, ám akkor Nagy Feró nem vitte magával a döntőbe. Tavaly a Like névre keresztelt lánycsapat tagjaként ismerhette meg az ország. Bár a műsor végeztével az együttes hamar feloszlott, Petra a mai napig nem adta fel a zenei karriert, igaz színésznőként gyakrabban találkozhat vele a közönség. „A színház az igazi otthonom, én ott látom a jövőmet. A Békéscsabai Jókai Színházban dolgozom, folyamatosan játszom Budapesten a Ram Colosseumban, a Szarvasi Vízi Színházban, idén nyáron ősbemutatónk volt Szegeden a Dóm téren, Magyarországon először játszhattam el Scarlett O’Hara szerepét az Elfújta a szél című musicalban, a Budapesti Operettszínház produkciójában. A zenei karrieremet is alakítgatom emellett” – újságolta az egykori X-faktoros, aki azt is elárulta, egyáltalán nem érte váratlanul, amikor felbomlott az együttesük.

Tarány Tamás
Akárcsak egykori versenytársai, a rocktenorsos fiúk, Tarány Tomi sem tűnt el teljesen a műsor után. Egy ideig csupán súlyingadozása miatt szerepelt az újságok címoldalán, azonban jelenleg sok mindennel foglalkozik. „Azt hiszem, nem nagyon tudnám tömören összefoglalni, hányféle dologban gondolkozom. Én mindenekelőtt szeretnék megújulni, természetesen dolgozom dalokon, de nem iszom előre a medve bőrére” – kezdte Tomi, aki a mai napig figyelemmel kíséri az X-Faktort, annak pedig, hogy Tóth Gabi mentor lett, nagyon örül. „Én igazából Gabinak köszönhetem, hogy bekerültem a döntőbe, mert akkora hatással volt rám. Duettet is énekeltünk egy fellépésén, akkor tapasztaltam, hogy micsoda húzóerővel bír. Éppen ezért talán vele tudnám elképzelni a közös munkát. De ha újra elindulnék a versenyen, biztos mindegyik mentorral meg tudnám találni a közös hangot” – mesélte az énekes, aki annyit üzent a jövő tehetségeinek, hogy minden dalt próbáljanak a saját képükre formálni.

Domokos Fanni
Az első évad lánycsapatának legvisszavonultabb tagja Fanni. Janicsák Veca és Shodeinde Dorka mellett ő volt Geszti Péter mentoráltja. Próbáltuk felvenni vele a kapcsolatot, azonban nem értük utol. Az utolsó, két évvel ezelőtti hírek szerint Fanni egy pékségben dolgozott a tehetségkutató után, ahol 24 évvel idősebb párja volt a társtulajdonos, de ezzel egy időben első saját dalának kiadásán is munkálkodott, és azt az álmát sem adta fel, hogy cukrász legyen.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top