Sztárok

1 nap Hollywoodban: 1 letartóztatás 2 vádemelés

Ha külön akarnánk cikket írni minden celebről, aki rendőrségi ügybe keveredett az elmúlt 24 órában, akkor minimum 3 cikkel lennénk gazdagabbak. Íme egy összefoglaló.

1 nap Hollywoodban: 1 letartóztatás 2 vádemelésA TMZ információi szerint vádat emeltek kedvenc családunk egyik tagja ellen. Khloe Kardashian hites ura, a sportoló Lamar Odom néhány napja már felhívta magára a figyelmet azzal, hogy villámlátogatást tett a rehabon. Bár köztudottan drogproblémái vannak, a kosaras mindössze 24 órát volt hajlandó eltölteni az elvonón. Na persze ez önmagában még nem bűntény, az azonban már annál inkább, hogy augusztus 30-án ittas vezetés miatt lekapcsolták zsaruk. A TMZ pedig megtudta, hogy pénteken vádat emeltek ellene.

Persze van még számos tagja a családnak, szóval bőven akadnak még, akik jó példát mutathatnak a kamasz rajongóknak…Most nem a másik Kardashian lány párjára gondolunk. Ugyanis a rapper Kanye West ellen is eljárás indult pénteken, ezt már a People magazin írja. West akár egy év börtönre is számíthat, amiért megvert egy fotóst a Los Angeles-i repülőtéren még július 19-én, nem sokkal azután, hogy párja életet adott első gyermeküknek, Észak Nyugatnak. A vád szerint Kanye West a verekedés után elhagyta a helyszínt, annak ellenére, hogy a fotós megsérült és mentőt kellett hívni hozzá.

A Lohan család is bekerült a hírekbe. Lindsay Lohan édesanyját – aki imád pityókásan szerepelni a tévében – ittas vezetés miatt tartóztatták le. A nő ügyvédje elmondta: mivel ez volt az első alkalom, hogy ittas vezetésen kapták Dina Lohant, remélik, hogy nem szabnak ki rá komoly büntetést. A zsaruk szerint az asszony véralkoholszintje legalább a megengedett háromszorosa volt – írja a TMZ.

Lindsay rendőrségi fotója
Lindsay rendőrségi fotója
A mama rendőrségi fotója
A mama rendőrségi fotója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top