Sztárok

Újabb királynőnk versenye került veszélybe – galéria

Rákosi Annamária után, Tímár Brigittának is főhet a feje a szépségverseny döntője miatt.

Kocsis Korinna visszautasított koronája miatt már lehetett tudni, hogy az idei év nem lesz hétköznapi a királynőválasztások életében. Jelenleg az egész ország Rákosi Annamáriára figyel, aki az eddigi Miss World Hungaryk közül a legeredményesebb, még úgy is, hogy a körülményeik Balin nem éppen a legmegfelelőbbek a felkészülésre. „Kellemetlen nekik a kialakult helyzet, hiszen ott tüntetnek a szállodájuk előtt, miközben ők becsületesen felkészültek, saját akaratukból vannak ott. Ellenben ezek az emberek azt gondolják, hogy a lányokat ez a verseny degradálja, miközben olyan magasra emeljük őket, amilyen magasra csak lehet, hiszen gyönyörűek. Mindezek ellenére Ancsi eddig kiválóan teljesít” – kezdte a Magyarország Szépe Kft. vezérigazgatója, Sarka Kata. Ő itthonról tartja a lelket a fiatal lányban, és egyelőre még nem tudja, ki tud-e utazni a döntőre. Addig is a másik két lány, Kárpáti Rebeka és Tímár Brigitta felkészítésével foglalatoskodik, azonban ez sem megy zökkenőmentesen. „Most kezdtük meg Rebeka felkészítését, ő október 20-án utazik ki Moszkvába és november 9-én lesz a verseny, neki is nagy sikereket jósolunk. Brigi felkészítése is folyamatban van, azonban egyelőre nem tudjuk pontosan, hova is készítjük fel, mivel bizonytalanná vált a verseny, hiszen az eredeti helyszínt törölni kellett. Egyiptomban rendezték volna a Miss Intercontinental döntőjét, azonban az már száz százalékig biztos, hogy a kialakult helyzet miatt nem ott tartják” – mesélte Kata a decemberi döntőről.
Nézze meg Rákosi Annamária Bali szigetén készített fotóit!

Megnézem
Összes kép (1)
Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top