Sztárok

Beismerte a kudarcot Hajdú Péter

Nagy elszántsággal futott neki fogyókúrájának Hajdú Péter a nyár elején. Most azonban beismerte: kudarcot vallott.

„Nyár elején döntöttem el, hogy leadok tíz kilót, 90-ről szerettem volna lemenni 80-ra, és ez saját elhatározás volt. Hiszen sokkal jobban érzem magam a bőrömben, ha nem cipelem ezt a plusz tíz kilót. Eleinte nagyon jól ment, sikerült két hét alatt négy kilótól is megszabadulnom. Még a ciprusi nyaralásunkkor is odafigyeltem, próbáltam betartani a diétámat, és mire hazajöttünk, már öt kilóval voltam kevesebb” – a Blikknek Hajdú Péter, aki most azt mondja, rosszul áll a diétával, leginkább sehogyan sem.
A kikosarazott műsorvezető sokat edz ugyan, és ügyelt az étkezésre is, a forgatási időszak kezdetével viszont az önuralom eltűnni látszik, a nyaralás után már nem tudta betartani a szükséges étrendet. „A Frizbivel rengeteg munkám van, és bevallom, esténként már nem tudok ellenállni az evésnek. Van, hogy elém tesznek vacsorára egy nagy tál töltött káposztát, amit nem lehet kihagyni, sőt a feleségem süteményeire sem tudok nemet mondani. Az az érzésem, mintha szándékosan akarna nekem keresztbe tenni, ezért készít finomabbnál finomabb sütiket” – ismerte el bűnözését nevetve Hajdú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top