Sztárok

Kiviharzott a stúdióból Alföldi Róbert

Nem bírta tovább az előadást, ezért kivonult a stúdióból Alföldi Róbert az X-Faktor válogatóján.

Hatalmasat tarolt Sárközi József a tegnapi X-Faktor válogatóján. A versenyző nevére még a tavalyi válogatóról emlékezhetünk, amikor a négy „nem” végén Geszti Péter még azt is közölte, hogy ezen a döntésen nem változtat, amíg él.
József akkor majdnem feladta, de most mégis újra belevágott. Elmondása szerint rengeteget gyakorolt, bár énektanárra sajnos nem volt pénze, ezúttal pedig Stevie Wonder dalát választotta sajátos kiejtéssel. „Ádzseszkó tuszé ájlávjú” – énekelte a refrént, melyet a mentorok többször is kétségbeesetten próbáltak leállítani, de a stáb és a közönség nem hagyta. Így Geszti Péterék is megadták magukat, olyannyira, hogy az előadás végén már egymással táncoltak, majd nemcsak továbbjuttatták a versenyzőt, de újra elő is adatták vele a produkciót. Igaz, Alföldi Róbert ezt már nem bírta tovább, és nevetve ugyan, de inkább távozott a stúdióból.

Kiviharzott a stúdióból Alföldi Róbert

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top