Sztárok

Nevelőanyukáját gyászolja az X-Faktor 52 éves tehetsége

Soha nem késő! Ez lehetne az 52 éves Somogyi József jelmondata is, aki leénekelte a fiatalokat a vasárnapi X-Faktor-válogatón.

Nevelőanyukáját gyászolja az X-Faktor 52 éves tehetségeBarátai segítették

József azt meséli, hogy a zene mindig is jelen volt az életében, ám a barátai biztatása nélkül talán nem is jelentkezett volna az X-Faktorba. „Nemrég ért egy trauma, a nevelőanyukám elhunyt, és ez nagyon megviselt. A barátaim ezért is biztattak, hogy próbáljam meg, hátha ez is segít egy kicsit abban, hogy lelkileg összeszedjem magam – kezdi az 52 éves tehetség, aki továbbjutott a második körbe, vagyis a táborba. – Nyilván volt és van bennem egészséges félelem, de úgy gondoltam, hogy meg kell próbálnom, hiszen ez egy óriási lehetőség. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy ideje munkaproblémákkal küszködöm. Inkább csak kisebb, alkalmi munkáim voltak az utóbbi időben. Így bárhogy is alakul a sorsom az X-Faktorban, az időegyeztetéssel nem lesz gond” – sóhajt fel József.

Hogyan jön majd ki a fiatalokkal?

Sokan kérdezgetik vasárnap óta az énekestől, hogy mégis mi a célja? Mit szeretne elérni egy korabeli férfi egy tehetségkutatóval? A válasza pedig kicsit sem tér el a 18 éves versenyzők válaszától. „Szeretném megmérettetni magam, szeretnék minél tovább jutni. Meglátjuk, hogyan alakul majd. Én ezt a korkérdést sem látom annyira problémásnak” – mondja József, akitől azt is megkérdeztük, mit gondol, ha bejut a legjobb 12 közé, hogyan fog kijönni a fiatalabb versenyzőkkel az X-Faktor-házban. „Úgy gondolom nem lenne ezzel probléma, hiszen korábban is voltak idősebbek és fiatalabbak a legjobbak között. Ráadásul mindig jól kijövök a fiatalabb korosztállyal is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top