Sztárok

Nehéz helyzetbe hozták magukat az X-Faktor mentorai

Eggyel több énekest juttattak tovább tegnap az X-Faktor mentorai a fiúk csapatába, amivel nemcsak saját maguknak okoznak majd nagy fejtörést, de a fiúk is sokkal jobban izgulnak a kialakult helyzet miatt.

Nehéz helyzetbe hozták saját magukat az X-Faktor mentoraiDrámával indult, drámával folytatódott az X-Faktor tábora. Bár tavaly már egyszer előfordult, hogy a szabályok szerinti hat ember helyett hetet vittek magukkal a mentorok a Mentorházba, idén ismét nem sikerült dűlőre jutni, így Csordás Ákos és Nagy Ricsi is lehetőséget kapott, hogy újra bizonyítson. Tóth Gabi a fiúk mentoraként már a vasárnapi adásban elárulta, jócskán megnehezítették saját dolgukat is azzal, hogy az alapvetően is erős fiúk csapatába hat helyett hét tehetséges énekest engedtek tovább. Ám nemcsak maguknak, a versenyzőknek is komoly fejtörést okoztak a döntéssel. „Nekem igazából minden huszadik percben összeáll három ember, aki bejuthatna, de aztán eszembe jut, hogy ott van Marika (Karapándzsity Kristóf – a szerk.). Mindig egy új csapat áll össze, egy új hármas fogat” – latolgatta az esélyeket a tegnap esti After X-ben Nagy Ricsi, akitől a Marika becenévre hallgató Kristóf vette át a szót. „Egyelőre megrémít ez a hetes felállás, de próbálok megbarátkozni vele” – tette hozzá a fiatal srác, aki különleges személyiségével már most belopta magát a közönség szívébe. 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top