Sztárok

Liptai Claudia zavarba hozta Tolvai Renit

Tolvai Reni és Kállay Saunders András nem válaszolt Liptai Claudiának.

A Mr. és Mrs. forgatásán Liptai Claudia zavarba ejtő kérdést tett fel Tolvai Reninek és Kállay Saunders Andrásnak. Arra volt kíváncsi, hogy az ágyban angol vagy magyar szavakat súg-e Kállay Saunders András Reni fülébe. A műsorvezetőnő azonban nem kapott választ – írja a Bors. “Andrist könnyen zavarba lehet hozni, de engem sem nehéz. Nem szoktunk arról beszámolni, mi folyik a hálószobában. Próbáltunk viccesen állni a dologhoz” – mondta Reni, aki azt is elárulta, hogy a kellemetlen kérdések ellenére jól érezte magát a műsorban. “Nekem Andris az első komoly kapcsolatom, az első nagy szerelmem. Teljes az összhang közöttünk, olyanok vagyunk, mint egymás tükörképei. Szeretünk együtt lenni, a legtöbbször zenét hallgatunk, és filmet nézünk” – folytatta az énekesnő, aki három éve él boldog kapcsolatban Kállay Saunders Andrással.

A Mr. és Mrs. két műsorvezetőjének átalakulását itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top