Sztárok

Lecserélte párját Tóth Gabi

A rumba alaplépéseit tanulja Tóth Gabi.

Tóth Gabi szerelmével, Markó Robival táncol majd új dalához készülő klipjében. Gabinak csak két hete van, hogy megtanulja a táncot, ezért sokat gyakorol. Egy, az internetre feltöltött videójában is épp a kubai tánc alaplépéseivel ismerkedik egy fekete miniruhában – írja a Bors.  “Párommal, Markó Robival igyekszem megtanulni a latinos tánclépéseket. Minden pillanatát élvezem, hiszen a Szombat esti lázban már kaptam egy kis ízelítőt a társastáncokból. Robi most külföldön van, ezért mostanában Angyal András vezet egy-egy órán” – mesélte az énekesnő. András nagyon meg van elégedve Gabi teljesítményével. “Napi másfél órát gyakorolunk. Szorgalmasan tanul, nagyon ügyesen halad” – mondta a lapnak a profi táncos.

Lecserélte párját Tóth Gabi

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top