Sztárok

Visszaadta színházi szerepét az RTL Klub sztárja

Inkább a tanulást választotta az egykori x-faktoros.

Szereti, ha középpontban áll, és zajlik körülötte az élet, de Csobot Adél mostanában mégsem fellépésekre jár. Az énekesnő nyár elején ballagott el a gimnáziumból, de az érettségi vizsgát elfoglaltságai miatt nem tudta letenni, ezért most visszaült az iskolapadba – írja a Bors. Mivel jelenleg a tanulás a legfontosabb, Adél néhány fellépését is lemondta, és első színházi szerepét is visszaadta. “A darab próbái túlságosan későn kezdődtek a bemutatóhoz képest, így sajnos nem tudtuk összeegyeztetni őket Adél iskolai elfoglaltságával. Ha minden jól megy, akkor jövő tavasszal érettségizik. Néhány fellépést is le kellett mondanunk az iskola miatt. Most a tanulás a legfontosabb” – mondta Adél menedzsere, Pusztai Olivér. A lap szerette volna az énekesnőt is megkérdezni, de mivel nem akar kitűnni osztálytársai közül, nem vállalta.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top