Sztárok

Ugrott Csobot Adél érettségije

Nem tud leérettségizni az x-faktoros, mivel hibáztak a romániai gimnáziumában. Így az énekesnő nyár helyett csupán ősszel tudja megszerezni a középiskolai végzettséget.

Idén nyáron még nem lesz érett Csobot Adél. Az énekesnő az X-Faktor végéig Romániában tanult, de miután karrierje Budapesthez kötötte, átjelentkezett egy budai gimnáziumba. Egy bosszantó hiba miatt azonban csak ősszel lesz lehetősége leérettségizni. „A román iskolámban elfelejtették, hogy egy tantárgyból nem vizsgáztattak le, ezért elhúzódott az érettségihez szükséges okiratok beszerzése. Azóta természetesen teljesítettem a vizsgához szükséges feltételeket, de már lemaradtam az itteni beiratkozásról” – árulta el a Borsnak a revüsztárrá vált x-faktoros. Csobot Adél, aki a tehetségkutató óta Istenes Bence barátnője, nem is bánja, hogy őszre tolódott a vizsgája, mivel mostanában rengeteg fellépése van.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top