Sztárok

Megházasodott a Mentalista sorozat sztárja – fotó

Szeptember 7-én vette feleségül szerelmét a Mentalista Rigsby ügynöke. Az első fotóra egy hónapot kellett várni.

Megházasodott Owain Yeoman színész – írja a People. A Mentalista sorozata sztárja, Gigi Yallouz ékszertervezőt vette feleségül egy hónappal ezelőtt. A ceremóniát – melyre 100 vendég volt hivatalos – Malibuban tartották. “Gigi számomra a tökéletes társ. Ő a legjobb barátom. Ő a legviccesebb ember, akit ismerek, ugyanakkor kedves és megértő. Nagyon őrült módon dolgozom, így igazi kincs számomra egy feleség, aki a nyugalmat képviseli a házasságban. Tudom, hogy ő az én lelki társam, akire vártam” – olvasható a színész szívszorítóan romantikus vallomása a magazinban, ami nem meglepetés a különc lánykérés után.

És ha ez nem lenne elég, néhány napon belül Owain újra kimondja az igent…

VIGYÁZAT, SPOILER! HA NEM SZERETNÉL TÖBBET TUDNI, NE OLVASD TOVÁBB A CIKKET!

Megházasodott a Mentalista sorozat sztárja - fotó

A forgatókönyvírók ugyanis végre “összeházasítják” a sorozat Van Pelt ügynökét, és a Yeoman által megformált Rigsby ügynököt. Az esküvőt bemutató rész október 13-án kerül képernyőre az Egyesült Államokban. “Vicces volt két hét eltéréssel kétszer megházasodni. Egyik nap még Gigi állt mellettem az oltárnál, pár nappal később már Amanda” – ecsetelte a People magazinnak a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top