Sztárok

Így tölti első karácsonyát Vilmos herceg fia

II. Erzsébet rendhagyó módon a Middleton szülőket is meghívta birtokára. Így egészen különleges karácsonya lesz az ifjú György hercegnek - írja a The Sun.

Így tölti első karácsonyát Vilmos herceg fiaGyörgy herceg születése után II. Erzsébet úgy döntött, hogy az idei karácsonyra Katalin szüleit, Carole és Michael Middletont, valamint másik lányukat, Pippát is meghívja Sandringhambe. Itt tölti a királyi család a karácsonyt minden évben. Így György hercegnek egyik nagyszülőjét sem kell majd nélkülöznie.

Ráadásul a birtokon II. Erzsébet kérésére felújítottak egy 10 szobából álló különépületet, melyet majd György, Vilmos és Katalin vehet birtokba. Bár a királynő mindennél jobban szeretné, hogy a fiatalok velük töltsék az ünnepeket, meg akarta adni nekik azt a lehetőséget, hogy hármasban is elvonulhassanak picit. “Ez lesz jövendő trónörökös első karácsonya, ezért II. Erzsébet igazán különleges ünnepet szeretne… Ráadásul tavaly Harry sem ünnepelhetett a családdal, mert Afganisztánban szolgált, ám idén eleget tud tenni nagymamája meghívásának” – nyilatkozta egy forrás a The Sun lapnak.

Tavaly karácsonykor egyébként Vilmos herceg és Katalin sem töltötték a királynővel az ünnepeket, inkább a várandós hercegné szüleinél, Buckleburyben pihentek.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top