Sztárok

Kasza Tibor, a reneszánsz ember

Egyre több celeb ihleti meg ezt a huszonegyedik századi polihisztort, akit még Hajdú Péter karate-rúgásai sem rettentenek el attól, hogy szájára vegye sorstársait.

Zenész, dalszövegíró, fotós, műsorvezető, rádiós, fiú, testvér, barát és szerető társ. Igen, ez Kasza Tibi mind egy személyben, aki nemcsak magát szereti nagyon, de boldogan foglalja dalba mind közeli, mind távoli ismerősi nevét is. Kasza! című műsorában az ország legrondább kutyájához, Keyohoz is intézett szívhez szóló sorokat, de megihlette már a Vajna házaspár szerelme, ByeAlex Kedvese, de még a szomszédait is dalban küldte el melegebb éghajlatra. Fordított sorrendben haladunk a legújabbtól a legrégebbi felé.

7. Dal a csúf Keyohoz
Az önirónia atyja az ország legrondább kutyájának megválasztott Keyohoz írt dalában magát is savazza. Az elején igencsak erőltetettnek tűnő dalocskának a közepétől sikerült felnevetnünk. Ez sem rossz, de nekünk nem ez a kedvencünk.

6. Nászinduló
Igazán szívhez szóló nászajándékkal lepte meg a Vajna házaspárt Kasza Tibi, noha meg sem volt híva az esküvőre. A csupaszív zenész nem sértődött meg, csupán azt vette zokon, hogy az előtt keltek útra az újdonsült házasok, hogy meghallgatták volna a romantikus nótát, amit szerelmük ihletett. Tibi megnyugtatására elmondjuk, Vajna Tímea azóta Facebook oldalán posztolta a dalocskát egy „haha” felkiáltás kíséretében. Mindenki döntse el maga, hogy szívből jött-e az öröm a fiatalasszonyból.

5. A színész, aki papíron mégsem az
Lassan állandó blokká válik a műsorában, hogy valamelyik ismert emberrel kapcsolatos aktuális hírekről dalban fogalmazza meg véleményét. Hogy maradhatott volna ki ebből a felsorolásból az őszinteségi rohamaival botrányt kavart Hujber Ferenc?

4. ByeAlex Tibi és az ő Kedvese Magzata
Ezúttal nem a dal szerzője került górcső alá, hanem Tibi feminin énjét ihlette meg ByeAlex Kedvesem című dala. Az én Magzatom című egyperces egy várandós nő megpróbáltatásait mutatja be rímbe szedve.

3. Hajdú ‘Címlapsztár’ Péter
Régi jó barátság fűzi a Frizbi műsorvezetőjéhez, akivel gyakran froclizzák egymást. Előfordult már, hogy Hajdú küldött szét kínos sms-t Kasza telefonjáról, a 2012-es óévben viszont Kasza állította pellengérre Mr. Frizbit a saját műsorában. Hajdú akkor még nem karatézott.

2. Jó szomszédi iszony
Személy szerint a kedvenc dalom Kasza Tibitől. Nyilván azért is, mert félig-meddig személyes emlékek törtek elő belőlem a dal hallatán. Szerencsére én magam tényleg kedves szomszédokkal vagyok megáldva, azonban van olyan barátnőm, akinél dübörögve üvöltettük a dalt, remélve, hogy eljut az üzenet egy emelettel lejjebb is. Egyelőre nem vették a lapot!

1. A nagy mű
A mi huszonegyedik századi polihisztorunk azonban nem csak egy egyszerű slágergyáros. A Mester fő műve ugyanis nem más, mint egy majd’ nyolc és fél perces musical, amit a Morning Show csapata ihletett. Azt hiszem ehhez a szerzeményhez nem is lehet többet hozzáfűzni, hiszen mind a szerző, mind a többi szereplő garancia a sikerhez.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top