Sztárok

Meglepő fotók a szombati X-Faktor döntőről

Az Éjjel-nappal Budapest szereplői közül többen is ellátogattak az X-Faktor stúdiójába, hogy élőben szurkoljanak az énekeseknek.

A Margit körúti fenegyerek az ő Barbi babájával látogatott el az X-Faktor stúdiójába, ahol bemutatták, hogy kell sötétben pózolni X-es logó előtt, de ha már arra járt, Bozsek Márkot is elcsípték egy fotó erejéig. Azonban nemcsak ők, de Hanna és a szextelefonosból kocsmatulajdonossá lett Regina is elkísérték őket az anyacsatorna székházába, majd gyorsan közrefogták Tóth Gabi megosztó mentoráltját, Tóth Marcit. Lali is benézett a Vundersön és Zuperszexi élő felvétele előtt, ám ezúttal sem sikerült becsajoznia, így kénytelen volt az ő örök Watsonjával pózolni.  Legnagyobb bánatunkra Zsófi távol maradt, pedig az énekesi karrierről álmodozó lány biztosan tudott volna egy-két hasznos szakmai tanácsot adni a már csak tizenegy döntősnek.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top