Sztárok

Geszti Péter őszinte vallomása

Lenyűgözte a mentorokat Krasznai Tünde a szombat esti adásban, Geszti Péter meghatottan beszélt érzéseiről.

Geszti Péter őszinte vallomásaEgyöntetű sikert vívott ki Krasznai Tünde a mentorok körében a pénteki X-Faktorban. Az énekesnő talpig vörös ruhában, a színpadon egyedül állva énekelte el a Vaya Con Dios ismert slágerét, a közönséget pedig levette a lábáról.

Geszti Péter állva tapsolt az előadás után, a produkció teljesen elvarázsolta. Szikora Robi úgy érezte, Tünde választ adott arra, hogy a dívaságot nem lehet tanulni, hanem születni kell rá. Tóth Gabit is elbűvölte a produkció. “Minden porcikádban szexualitást látok. Annyira nőies, kifinomult és jó ízlésű, hogy döbbenet. Péter, nagyon gratulálok!” – gratulált mentortársának és a versenyzőnek Gabi.
Alföldi Róbert elismerése sem maradt kérdéses. Mint elmondta, azon gondolkozott már az előadás alatt is, hogy a közeljövőben leszervezett munkáiban hol tudna helyet adni a lánynak. Tünde szerényen és örömmel fogadta a dicsérő szavakat, de Geszti Péter vallomása egészen biztosan meghatotta. “Ha idén semmi más nem történt volna velem ebben a versenyben, csak az, hogy te itt vagy velem, akkor már megérte” – fejezte ki elismerését mentoráltjának Geszti Péter.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top