Sztárok

Így kérte meg Kanye West Kim Kardashian kezét – galéria

Sokáig váratott magára, végül beadta a derekát Kanye West, és megkérte Kim Kardashian kezét, ehhez egy egész stadiont kibérelt.

Kanye West eljegyezte valóságshow-sztár párját, Kim Kardashiant, méghozzá a kismama harmincharmadik születésnapján. Jay Z legjobb barátja ráadásul egy egész baseballstadiont bérelt ki, hogy feltegye a nagy kérdést, amire szerencsére igennel válaszolt a menyasszony, akit így harmadszor vezetnek majd oltár elé. Hogy ki vezeti, az még kérdéses, hisz a K, mint Kardashian sztárja már gyerekként elvesztette édesapját. Mostohaapját, Bruce Jennert nemrég tette lapátra az öregségtől ódzkodó Kardashian mama, aki ezért azt szeretné, hogy fia, Rob adja férjhez kedvenc csemetéjét. A boldog ara az eljegyzést követően hatalmas partival ünnepelte meg születésnapját és egyben eljegyzését. Kimet még egy fotós is felköszöntötte: a celebnőt saját fenekét ábrázoló tortával lepte meg.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top