Sztárok

Bozsek Márk nem hiszi, hogy megnyerheti az X-Faktort

Bozsek Márk úgy érzi, versenytársai között vannak olyanok, akik jobban megérdemelnék, hogy megnyerjék az X-Faktort, mint ő, ám ha mégis úgy hozná a sors, nem szeretne választani a Barátok közt és az énekesi karrier között.

Bozsek Márk nem hiszi, hogy megnyerheti az X-FaktortAnnak ellenére, hogy szombaton élőben kellett teljesítenie az X-Faktorban, pénteken még a Barátok közt tizenöt éves születésnapját ünnepelte kollégáival egy belvárosi rendezvényközpontban Bozsek Márk.

Mindent megtesz a sikerért

A színész-énekes a partin elárulta nekünk, hogy bár nem gondolja, hogy megnyerheti a versenyt, ha mégis így történne, nem szeretne választani az énekesi karrier és a sorozat között.  “Nagyon jó énekesek vannak a versenyben, több olyan ember van, aki jobban megérdemeli, mint én. Ettől függetlenül harcolni fogok, és ki fogom tenni a lelkemet a színpadra. Ha mégis megnyerném, akkor sem szeretnék választani a Barátok közt és az énekesi karrier között” – mondta a sorozat Fekete Szabija, és állítja, ha kollégái nem támogatták volna, akkor be sem adta volna a jelentkezését a tehetségkutató versenyre.

A stábtagok biztatására jelentkezett

“Ha ők nem lennének, valószínű nem indultam volna el. Nagyon tartottam ettől az egésztől, de tíz emberből tíz azt mondta, hogy menjek, és csináljam. Ha őszinte akarok lenni, nehezen bírom a kettőt, de úgy gondolom, hogy ha már bevállaltam, akkor kötelességem menni előre, ameddig csak bírom. Nyilván, amíg van energiám, csinálom, és igyekszem mind a két helyen maximálisan teljesíteni. Nem mondom, hogy nem vagyok fáradt, de ennél nagyobb bajom ne legyen az életben, hogy azt a két dolgot csinálhatom, amit imádok, és motivál” – mondta el egy szuszra Geszti Péter mentoráltja, aki a szombati élő adások előtt edzéssel és meditációval készíti fel lelkét a megmérettetésre.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top