Sztárok

Viszi a végrehajtó Zámbó Krisztián házát

Se fellépés, se biztos jövedelem. Nem hozta meg Zámbó Krisztián számára a nagy áttörést a tehetségkutató. Autója már nincs, most az otthonát vehetik el a végrehajtók.

Viszik a végrehajtók Zámbó Krisztián házátA Bors cikke szerint Zámbó Krisztián autóját már elvitte a bank, a fiú egy albérletben lakik, és azért küzd, hogy ne veszítse el otthonát is. “Hat-hét éve vettem fel svájci frank alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után a törlesztőm egy év alatt száz­nyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott…” – mondta a Frizbi felvételén Zámbó, és hozzátette: mindezek ellenére, harcol, és nagyon boldog a barátnőjével. “Nem az anyagi veszteségek viselnek meg elsősorban, hanem az, hogy akik egykor édesapámnak köszönhették, hogy vitték valamire a médiában vagy az üzleti életben, az ő halálával egyszerűen eltűntek. Egy ember, egyetlenegy van, akire mindig számíthattam, és a mai napig számíthatok, Fásy Ádám.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top