Sztárok

Veszélyben Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata

A Bors információi szerint két héttel ezelőtt szakított az ismert szerelmespár, majd pár nappal később kibékültek. Mi az igazság a se veled, se nélküled kapcsolatról?

A Bors úgy tudja, hogy Istenes és Csobot kapcsolata nem mindig feszültségmentes, olyannyira, hogy két héttel ezelőtt szakítottak. Ez akkor történt, amikor a tavalyi x-faktoros egy mélyen dekoltált ruhában vezette az After X című műsort. Azon az estén még Lilu is megjegyezte, hogy Bencének sietnie kell haza… Azonban a hírek szerint a fiatalok akkor éppen szakítás közeli helyzetben voltak. Azóta újra szent a béke, de a lap szerint Adél és Bence állandó se veled, se nélküled kapcsolatban él. Sem a hollywoodi sztárokat maga mögé utasító Csobot Adél, sem Istenes Bence nem kívánt reagálni a hírekre.

Legutóbb idén júliusban lehetett arról olvasni, hogy Istenes alapos fejmosást kapott barátnőjétől, amikor Palvin Barbival közös fotót töltött fel az internetre. “Minden kapcsolatban vannak könnyebb és nehezebb időszakok, a legfontosabb, hogy megbeszéljük a sérelmeket” – mondta akkor Csobot Adél.

Lemaradtál Csobot Adél legpikánsabb szereléséről? Nézd meg galériánkat!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top