Sztárok

Így kezdődött Danics Dóra és Alföldi Róbert kapcsolata

Tanult a hibáiból, felnőtt a feladathoz, és elszántabb, mint valaha. Kudarcok, újrakezdés, barátság, szerelem. Következzen egy nem mindennapi vallomás egy nem mindennapi lánytól – íme, Danics Dóra!

„Senkit sem engedtem magamhoz közel”

Így kezdődött Danics Dóra és Alföldi Róbert kapcsolataEgy vereség után nem megfutamodni, hanem felállni a padlóról és újra nekivágni az útnak, az egyik legnehezebb feladat az életben. Minden bizonnyal ehhez kell a legnagyobb akaraterő és a legnagyobb elszántság. Könnyű lesz? Egyáltalán nem. Megéri? Ha a végsőkig kitartasz, biztosan. Ezt az elvet vallja az X-Faktor egyik huszonöt pluszos versenyzője, Danics Dóra is, aki tavaly már szerencsét próbált a tehetségkutatóban, ám akkor a Mentorok Házában elvérzett – és nem azért, mert a hangja nem lett volna elég jó a döntőbe jutáshoz. „Amikor a kanapén ülve megtudtam, hogy ennyi, nincs tovább, kész, vége, mélypontra kerültem. Tudtam, hogy ezt a traumát nem fogom tudni egyedül feldolgozni, így aztán szakemberhez fordultam. És tudod mit? Nem bántam meg, mert bár hosszú időbe telt számomra a felismerés, most már pontosan tudom, hol rontottam el annak idején a dolgokat” – magyarázta Dóra, akivel két énekpróba között sikerült találkoznom. De vajon miért is siklott ki akkor pontosan az a bizonyos képzeletbeli Dóri expressz? „Ez egy összetett dolog, de az biztos, hogy a legnagyobb baj magával a lényemmel volt. Túlságosan zárkózott és bizalmatlan voltam, ennek következtében pedig nemhogy a médiát, de egyáltalán senkit sem engedtem magamhoz közel” – meséli.

„Alföldi kritikája megviselt”

Mint mondja: sok más mellett az elmúlt egy év arra is kiváló volt, hogy megtanuljon kitárulkozni az emberek előtt. Ezt pedig a műsor régi motorosa, Geszti Péter is észrevette. „Péternél jobb támaszt nem is kívánhatnék. Bármi bajom van, tudom, hogy hozzá bármikor mehetek, mert mindig meghallgat, és mindenben mellettem áll. Ezért pedig borzasztóan hálás vagyok neki” – mosolyog. A reklámszakember mellett azonban van még valaki az ítészek között, akivel Dóri igencsak megtalálta a közös hangot. „Alföldi Robival a kapcsolatunk – már ha nevezhetem egyáltalán így – sok folyosón összefutós összemosolygással kezdődött. Akárhányszor találkozunk, mindig váltunk néhány szót. Jobban mondva csak akkor, ha épp nem vagyok rossz passzban, mint például a harmadik élő show után, amikor azt mondta, hogy mórikálok. Ez a kritikája megviselt, de azóta persze már túllendültem a történteken” – mesélte. S ha az egykori direktorral nem is, mindenki „kicsi Szabijával”, alias Bozsek Márkkal jó barátok lettek a műsor alatt. „Nem titok, hogy a versenyzők közül Márkkal lett a legszorosabb a kapcsolatom, szinte olyan, mintha testvérek lennénk. Rengeteget beszélgetünk, és ahol csak tudjuk, próbáljuk segíteni a másikat. Badarság lenne ebbe többet belelátni, őszintén megvallva én most kissé tudatosan nem is keresek kapcsolatot. Persze ha betoppanna a nagy szerelem az életembe, nyilván nem futnék el, de az X-Faktor mindenekfelett prioritást élvez.”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top