Sztárok

Istenes Bence: szétköltöztünk Adéllal

Könnyeit visszafojtva beszélt néhány nappal ezelőtt a Fókuszban Csobot Adél arról, hogy Istenes Bence már csak az exe. A Vundersön és Zuperszexi felvételére viszont párként érkeztek. Vagy mégsem?

A szappanopera folytatódik - Istenes és Csobot mégse szakítottak, csak egy kicsitLassan egy dél-amerikai szappanopera története is követhetőbb, mint Istenes Bence és Csobot Adél románca. Napokkal ezelőtt felröppent a pletyka, hogy az egy éve tartó szerelem felett viharfelhők gyülekeznek, majd, hogy megelőzzék a magánéletüket boncolgató cikkeket, a Fókusz kamerája előtt vallottak külön-külön a szerelem végéről. Adél könnyeit nyelve nevezte Bencét exének.

Párként érkeztek, mégsem úgy viselkedtek a Vundersön felvételén

Vasárnap viszont újra együtt ültek Balázs és Jani kanapéjára a Vundersön és Zuperszexi adásában, ahol igazából most sem derült ki, hogy együtt vannak-e vagy sem, de mi inkább arra szavazunk, hogy ez csak egy utolsó próbálkozás. “Szétköltöztünk, ennyi van valójában”  – kezdte Istenes, amit Csobot is megerősített, ám Balázsék nem hagyták annyiban a dolgot, és többször kínos helyzetbe hozták a szerelmes énekesnőt. Azt próbálták ugyanis megtudni, Bence bármelyik exe ellátta-e őt jó tanácsokkal, végül is volt belőlük néhány. “Azért tudjuk, hogy Bence oda csap, ahova kell, nem lopja a napot, ha a hódításokról van szó. De tök jó, mert ha lesz VV6, oda is oda tudsz surranni, Bence” – szúrt oda Balázs, ám Istenes nem hagyta magát. 

Senkit nem győztek meg

„Szétköltöztünk, nagyon sokat dolgozunk mind a ketten. Hajnalban kelek, van egy rádióműsorom, picit már jobb, mint a tietek, emellett még az RTL-nél is van több műsorom, nem csak egy, mint neked, Balázs, és ezek mellett nem nagyon jutott időnk egymásra” – magyarázta a bizonyítványát Istenes. Adél pedig arról igyekezte meggyőzni a két műsorvezetőt, hogy ő garantálja, néhány nap múlva nem jelennek meg cikkek arról, hogy Bence becsajozott volna.

Egy biztos, vasárnap este nemhogy a nézőket, de nagy valószínűséggel még egymást sem győzték meg arról, hogy kapcsolatuknak van jövője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top