Sztárok

Leváltották a szépségkirálynőt

Kelemen Henrietta nyert koronát, mégsem ő utazhat a manilai szépségversenyre.

Kelemen Henrietta hiába készült a jövő heti Miss Earth világversenyre, nem ő utazik a Fülöp-szigetekre – írja a Blikk. „Biztos, hogy pert indítunk a rendezők ellen, mert a vizsgáimat is elhalasztottam a főiskolán a várt utazás miatt… Testileg és lelkileg felkészültem, diétáztam, edzettem. A bátyámmal, aki elkísért volna, megkaptuk a sárgaláz elleni oltást is” – mesélte Henrietta, akit nagyon meglepett, hogy Huszárovics Dalma indul helyette a Miss Earthön. „Valóban nem nyertem itthon szépségversenyt, azért esett rám a választás, mert négy évvel ezelőtt döntős voltam, és fél évig karitatív munkát végeztem Afrikában, ami sokat nyom a latban” – mondta Huszárovics Dalma, aki nem tudta, hogy egy másik lány is készült a versenyre. „A Magyarország Szépe Kft.-ben van egy harmadik üzlettársunk, aki mint magánember delegálta Dalmát, így vállalkozásunknak ehhez semmi köze. Bárki indíthat nemzete színeiben egy lányt, aki befizeti a nevezéshez szükséges licencdíjat, amit üzlettársunk három évre előre magánemberként megvásárolt magának” – közölte Sarka Kata.

Leváltották a szépségkirálynőt

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top