Sztárok

Újabb szupercuki fotó Kim Kardashian és Kanye West babájáról

Meg kell hagyni, nagyon édes Kanye West és Kim Kardashian babája. Megmutatjuk a legújabb képeket!

Kim Kardashian június közepén hozta világra első gyermekét, azóta dózisban kapjuk a cukibbnál cukibb képeket North babáról. Kim élete nyitott könyv, semmitmondó képeivel folyamatosan tele van az internet, a rajongók örömére, sokak bánatára. Most kislányukról, Northról tett közzé egy sorozatot, a fotókat Kim közel 11 millió követője látta.

A valóságshow-sztár egyébként már eldöntötte lánya sorsát is, biztos abban, hogy North egy vérbeli divatdiktátor lesz. Végül is volt kitől örökölne, mert bár Kim öltözködési stílusán nem látszik, még mielőtt valóságshow hőse lett volna, Kardashian stylistként kereste kenyerét

Kim és Kanye West azzal, hogy az interneten posztolnak képeket babájukról, csatlakoztak az olyan sztárok táborához, mint Victoria Beckham vagy Kate Hudson, akik nem dollármilliókért adták el gyermekük fotóit, hanem maguk mutatták meg a csemetéről készült első képeket a világhálón. Nem úgy, mint  Angelina Jolie és Brad Pitt. Esetükben az ikrekről készült első babafotók közlési joga Amerikában a People, a világ többi részén a Hello! magazin kiváltsága volt. A képekért kapott 12 millió dollárt a Jolie–Pitt-páros egy jótékonysági alapítványnak ajánlotta fel. 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top