Sztárok

X-Faktor: Komoly tervei vannak a jövőre nézve Batánovics Lilinek

Bár már két hete, hogy búcsút intett az X-Faktornak, Batánovics Lili még egy percet sem pihent. Nem is teheti meg, hisz fél év kőkemény munka vár rá.

Könnyeit nyelve búcsúzott az X-Faktortól két héttel ezelőtt Batánovics Lili, akinek kiesését mentora, Alföldi Róbert sem tartotta igazságosnak. Azóta már csillapodtak a kedélyek, Lili mégsem pihent egy percet sem. „A kiesés utáni első két nap nagyon furcsa volt, hogy nincs meg az a szoros időbeosztás, mint a műsor alatt. Azonban így sem pihentem, hisz otthon már apa noszogat, hogy menjek gyakorolni” – kezdte a fiatal énekesnő, aki elmondása szerint sem az a semmittevő típus, ráadásul komoly tervei vannak a jövőre nézve, így nincs idő a lazsálásra.

Szeretne továbbtanulni

„Most az elsődleges célom, hogy a következő fél évet arra szánjam, hogy felkészüljek a Zeneakadémia felvételijére, mert nagyon szeretnék bekerülni. A nyilvánosság elől sem szeretnék eltűnni, dalokat szeretnék írni. A nap szinte huszonnégy órájában igyekszem lefoglalni magam a munkával. Nem szeretem, ha nincs dolgom” – árulta el Lili, aki minden hétvégén élőben drukkol társainak. „Nagyon megszerettem a stábot, minden hétvégén ott vagyok a stúdióban. Alföldi Robival is rengeteget beszélünk és elvileg hamarosan együtt vacsorázunk, mert ezt már meg is ígérte. Ráadásul Anikónak és Péterffy Lilinek már volt része ebben a vacsorában” – mesélte mosolyogva az 2013-as X-Faktor felfedezettje. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top