Sztárok

Kiderült Geszti Péter nagy titka

A Vundersőn és Zuperszexi műsorában Geszti Péter Sebestyén Balázsékkal beszélgetett, ahol szóba került az arcfeszesítő kezelés is.

Nemrég felreppentek a hírek, hogy Geszti Péter biolifting kezeléssel fiatalodik. Az X-Faktor mentora nem nyilatkozott, hogy valóban részt vett-e ilyen szépészeti beavatkozáson. Vasárnap este azonban Sebestyén Balázs és Vadon Jani vendége volt, ahol természetesen Balázsék hozták a formájukat, és amint leült vendégük, máris nekiszegezték a kérdést, mi az igazság a fiatalító kezeléssel kapcsolatban. A mentor viszont könnyedén, rövidre zárva ennyit mondott: „ugyanolyan egyszerű kezelés, mint amikor bemész egy kozmetikába, és az arcodat picit megnyomkodják”.

A beszélgetés során fény derült egy újabb meglepő dologra is. Geszti ugyanis bárhol képes akár öt percre is elaludni. „Tizenöt, tíz- és ötperces alvásokra is alkalmas vagyok. Sokszor megyek a városban, és egyik megbeszélésről a másikra rohanok. Ha a kettő között van mondjuk húsz perc szünet, akkor szépen leparkolok a kocsival a ház előtt, ülés hátradönt, napszemüveg felrak, kis zene bekapcsol, telefon beállít ébresztőre, és akkor alszom 15-20 percet” – mondta.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top