Sztárok

Friss: lenyűgözte Károly herceget az Attraction – galéria

Károly herceg és felesége, Camilla hercegné előtt lépett színpadra magyar idő szerint hétfő este kilenc órakor az Attraction. A táncosok lenyűgözték a királyi családot.

Idén is megrendezésre került Angliában a Royal Variety, ahova a Britain’s got talent című brit tehetségkutató győztese is meghívást kapott. Így ebben az évben,  Robbie Williams, Gary Barlow, Jessie J és más világsztárok mellett a magyar tánccsoport, az Attraction is színpadra lépett. A csapatot óriási megtiszteltetés érte, hiszen Károly és Camilla hercegné előtt léphettek fel.

Az Attraction ezúttal is megható produkcióval készült, akárcsak a tehetségkutató során már többször. Az érzelmes előadás ezúttal az élet körforgásáról szólt, a születésről és egy pár eggyé válásáról. A magyar árnyékszínház előadása lenyűgözte mind a hercegi párt, mind a közönséget, és hatalmas ováció közepette, állva ünnepelték Szűcs Zoltánt és táncosait. A tehetséges előadók eddig izgatottan készültek erre a show-ra, most azonban már teljes erőbedobással a Las Vegas-i karrierjükre koncentrálnak.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top