Sztárok

Pszichológus kezelte az Éjjel-nappal Budapest Alexáját

Belecsempésztek valamit az italába, csak a szerencsén múlt, hogy sikerült segítséget kérnie.

Bulizni indult…

Pszichológus kezelte az Éjjel-nappal Budapest AlexájátA kozmetikusként dolgozó Kollár Alexa az érkezésével egyetlen pillanat alatt felforgatta Joe, valamint kis albérlő barátai amúgy sem unalmasnak és nyugodtnak mondható életét. Volt, aki egy pillanat alatt megutálta, volt, aki mézes-mázos stílusban próbált közelíteni felé, na és persze akadt olyan is, aki azonnal szerelembe esett a sebészek kezei alatt még inkább bomba csajjá változott Alexával. Utóbbiak táborát erősíti a modern kori Stan és Pan-páros, alias Lali és Gábor, akik rögtön rárepültek az albérlet újdonsült lakójára, azonban – roppant meglepő módon – most sem jártak sikerrel. Alexa azt mondja: nem a fiúkkal van a gond. Egy korábbi trauma miatt máig nem képes megbízni a férfiakban. „Elmentünk bulizni a barátaimmal, a szórakozóhelyen pedig megismerkedtem egy nem annak a tipikus szépfiúnak mondható, ellenben nagyon jó fejnek tűnő sráccal. Számot cseréltünk, másnap felhívott, s – mivel kölcsönös volt a szimpátia – elmentünk randizni” – kezdte a történetét Alexa, aki tizenhét éves volt a megismerkedésük idején.

…végül a pszichológusnál kötött ki

Történt ugyanis, hogy Alexának az első randevút követően volt egy megérzése, miszerint ezzel az infantilis módon viselkedő sráccal valami nagyon nincs rendben, mégis elment vele a következő alkalommal szórakozni. A „nem túl helyes, de szimpatikus srác” pedig a fiatal lány jóhiszeműségét látva jól elbánt vele. „Megkértem, hogy vigyázzon a koktélomra, amíg elmegyek a mosdóba. Visszaértem, elkezdtünk iszogatni, s ez az utolsó képem az estéről” – folytatta Alexa, aki akkor még minden bizonnyal nem ismerte a nagy szórakozási kódex első szabályát: semmilyen körülmények között ne bízza az italát egy szinte teljesen ismeretlenre. Mr. Szimpatikus ugyanis belecsempészett valamit az italába. „Tapogatott, közben pedig a fülembe suttogott. Egyetlen szerencsém volt, mégpedig az, hogy nem blokkoltam le, hanem kiszaladtam a mosdóba, tárcsáztam a barátaimat, akik néhány percen belül a segítségemre siettek – mondta. – Tudtam, hogy egyedül nem fogom tudni feldolgozni a történteket, ezért pszichológus segítségét kértem, aki segített feldolgoznom a traumát” – folytatta, hozzátéve: ezek után legalább már mindenki tudja, hogy miért fogadja kétkedve a férfiak – például Lali és Gábor – közeledését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top